НОВИНИ

Петър Пунчев представи новата си книга "Вие сте тук"

Известният радиожурналист Петър Пунчев представи втората си книга "Вие сте тук". В нея авторът описва срещи и преживявания от пътуванията си в над 80 страни.

БНТ2-София
от БНТ2-София Цветелина Борисова - Тиркова
19:00, 30.06.2017
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Петър Пунчев е познат на публиката като дългогодишен радиоводещ, автор на програми, мениджър и организатор. В книгата "Вие сте тук", обаче любовта към радиото е изместена от житейските преживявания и срещи със световни знаменитости.

Петър Пунчев, журналист
"Вие сте тук" е нещо, което виждаме в картите на големите градове. Заставате и там пише "Вие сте тук" и вие знаете откъде да тръгнете и къде да се върнете. И тук аз вложих именно този смисъл. Това са пътищата, които започват и тръгват от тази свещена точка. И в краят на краищата има нещо преносно разбира се "Вие сте тук" това означава, че хората, които прочетат тази книга, очевидно остават тук - при мен в моето сърце."
Иван Гранитски, издател
"Това е книга, която съчетава есеистика, публицистика, политически коментари и интервюта с велики и световни хора на науката, духа, спорта, четива което се чете на едни дъх. Много ценна книга, защото чрез собствената си биография и пътуванията си в света, авторът ни дава една панорама на културния, обществения и политическият живот и дава своя поглед, който винаги е различен."

Тиражът на книгата е 1500 екземпляра и от другата седмица може да се намери във всички големи книжарници.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обединените патриоти и ДПС си размениха остри реплики по темата Асеновград
Обединените патриоти и ДПС си размениха остри реплики по темата Асеновград
Антон Кутев: Хората с увреждания имат нужда от нов Закон за личната помощ
Антон Кутев: Хората с увреждания имат нужда от нов Закон за личната помощ