НОВИНИ

Певицата Фейт Еванс работи над филм, посветен на кариерата ​ѝ​

Фейт Еванс работи над автобиографичен филм, съобщи Контактмюзик. Филмът на изпълнителката на хита "Love Like This" ще е базиран върху мемоарите ѝ, публикувани през 2009 г., и ще фокусира вниманието върху кариерата ѝ и личния ѝ живот, включително върху брака ѝ с рапъра Ноториъс Би Ай Джи, който вече не е между живите.

певицата фейт еванс работи филм посветен кариерата ​ѝ​
bnt avatar logo
от БНТ
19:41, 15.03.2017
Чете се за: 00:27 мин.
Още

Във филма обаче няма да се споменава за разправиите, които Еванс е имала с рапърката Лил Ким и други жени заради любовни връзки на съпруга ѝ. "Аз съм изпълнителен продуцент на филма и следя неотлъчно работата на сценаристите - заяви Фейт. - Във филма няма да бъде показано нещо, което не искам да бъде видяно. Подходът ще е тактичен, но честен."

Еванс отдавна се е помирила с Лил Ким, чийто ментор навремето бе Ноториъс Би Ай Джи. Във филма все пак ще бъде показано през какво е минала Еванс по време на връзката му с Лил Ким. "Трябва да сме наясно, че някои описани в мемоарите ми неща са свързани с онова, което чувствах по онова време, но вече нямам подобни усещания", отбеляза Фейт Еванс. Филмът ще бъде представен премиерно по-късно тази година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
София - Творчески град на киното
София - Творчески град на киното
Как да предпазим автомобила си от крадци?
Как да предпазим автомобила си от крадци?