НОВИНИ

​Рийз Уидърспун е новото лице на "Елизабет Арден"

Носителката на „Оскар“ Рийз Уидърспун е новото лице на марката „Елизабет Арден“, а първите ѝ снимки за компанията вече се появиха онлайн. На тях русокосата актриса и майка на три деца рекламира възстановяващ серум на марката, представяща различни визии – в една от тях тя е облечена в черно с прибрана назад коса, а на друга е със светли дрехи и разпусната коса.

bnt avatar logo
от БГНЕС
09:57, 31.03.2017
Чете се за: 00:31 мин.
Още
​рийз уидърспун новото лице елизабет арден

Уисърспун, която наскоро навърши 41 години, отбеляза шестата си годишнина със своя съпруг Джим Тот. Двойката се венча на 26 март 2011 г. в своето имение в Калифорния. По този повод тя сподели в неделя снимка на себе си и Тот на брега на океана.

„Преди шест години имах късмета да се омъжа за този прекрасен мъж. Той ме кара да се смея всеки ден и ме подкрепя във всичко, което правя“, написа тя в „Инстаграм“.

Наскоро актрисата пусна и специална великденска колекция на своята собствена марка Draper James. На една от снимките, които актрисата сподели в социалните мрежи тя е облечена с морскосиня рокля с щампи на зайчета.

;

So excited to announce my newest role...as Storyteller-in-Chief for @ElizabethArden! It’s an honor to be part of such an iconic company. More storytelling to come! Stay tuned! #ArdenxReese #ArdenStorytellerInChief

Публикация, споделена от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) на

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Майкъл Флин готов да свидетелства, но иска имунитет
Майкъл Флин готов да свидетелства, но иска имунитет
Бразилски прокурори глобиха Джъстин Бийбър заради вандализъм
Бразилски прокурори глобиха Джъстин Бийбър заради вандализъм