НОВИНИ

Том Джоунс се завръща на сцената след смъртта на съпругата си

Том Джоунс планира скоро да се завърне на сцената след смъртта на съпругата си. Мелинда Роуз Удуърд, известна като Линда за приятелите и семейството си, почина на 10 април, след като загуби битката си с рака. 75-годишният Том Джоунс се стремеше да не привлича вниманието след кончината ѝ, но сега сподели във Фейсбук, че решил да се пребори със скръбта посредством музиката.

bnt avatar logo
от БТА
10:17, 11.05.2016
Чете се за: 00:26 мин.
Още
том джоунс завръща сцената смъртта съпругата

"Музиката е толкова важна за мен", е написал той. "С нея е свързано всичко - тя е като саундтрак на всичките ми спомени. Заключих, че за мен пеенето е най-добрата терапия. Това означава, че ще продължа да радвам верните си фенове с изпълненията си. Подкрепата им не можеше да остане незабелязана - тя повдигна духа ми. Ще се видим отново по време на концертите ми това лято."

Първият му концерт след смъртта на съпругата му е планиран за 8 юни в Хамптън корт близо до Лондон. С него ще започне турнето му във Великобритания. Том Джоунс отмени поредица свои концерти в Азия, когато здравословното състояние на Линда се влоши. Тя бе омъжена от 59 години за него. Линда е водила също битка с белодробен емфизем, защото бе закоравяла пушачка. Те имат син Марк, който е роден през 1957 г. Сега той е мениджър на баща си.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Шумен отбелязват празника на града
В Шумен отбелязват празника на града
Динамично време до края на май, на места ще има градушки
Динамично време до края на май, на места ще има градушки