НОВИНИ

​Зехтинът е по-добър от виагра за намаляване на импотентността

Зехтинът може да засили представянето на мъжете в спалнята не по-зле от виаграта, съобщи в. "Индипендънт", позовавайки се на гръцки учени.

bnt avatar logo
от БТА
13:47, 02.09.2018
Чете се за: 00:26 мин.
Още
​зехтинът добър виагра намаляване импотентността

Девет супени лъжици зехтин седмично са достатъчни, за да намалее импотентността с 40 процента, твърдят учените от университета на Атина. Зехтинът е много полезен за здравето, той поддържа кръвоносните съдове и кръвообращението.

;

Гръцките учени наблюдаваха 660 мъже на средна възраст 67 години. Те установиха, че хранещите се по средиземноморски - с много плодове и зеленчуци, риба, ядки и зехтин, са с много по-малко проблеми между чаршафите и дори подобряват показателите си в леглото.

Зехтинът увеличава също нивата на тестостерона и това намалява риска от еректилна дисфункция. Здравословният начин на хранене и тренировките са особено важни за подобряване на сексуалните възможности при мъжете на средна и по-напреднала възраст, каза ръководителят на екипа д-р Кристина Крисохо. Виаграта помага на милиони мъже, но сред страничните ѝ ефекти са главоболие, болки в гърба, нарушено зрение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Над 300 деца на мигранти ще учат в сръбски училища
​Над 300 деца на мигранти ще учат в сръбски училища
Електричество от природата: Възможно ли е производство на ток от солена вода?
Електричество от природата: Възможно ли е производство на ток от солена вода?