НОВИНИ

Анге Постекоглу: Ще бъде щастлив, ако мога да разчитам на Хари Кейн

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:23, 10.07.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
анге постекоглу щастлив мога разчитам хари кейн
Снимка: БТА
Слушай новината

Новият мениджър на Тотнъм Анге Постекоглу даде пресконференция, на която коментира бъдещето на голямата звезда и капитан на "шпорите" Хари Кейн.

Английският нападател е все по-силно свързван с трансфер в Байерн Мюнхен, въпреки че Постекоглу бе категоричен, че иска Кейн да остане в тима.

Все пак австралийският наставник, който пое "шпорите" след много успешен престой в Селтик, сподели, че все още не провел разговор с голмайстор №1 в историята на Тотнъм.

"Хари Кейн е един от най-добрите нападатели в света и ще бъда много щастлив, ако мога да разчитам на него тук. Дойдох с идеята да направя Тотнъм успешен клуб и нямам съмнение, че и той иска това. Сега искам да говоря с него, да му представя визията си и след това да отидем на тренировъчното игрище и да изпълним всичко, за което сме говорили. Не съм получавал гаранции, че той ще остане тук. Не съм и искал такива. В живота човек не може да разчита на никакви гаранции. Затова се опитвам да се концентрирам върху това, което знам", обясни Анге Постекоглу.

Австралийският треньор от гръцки произход разкри, че е пределно мотивиран да се докаже в Тотнъм предвид сегашното състояние на клуба.

"Най-голямата ми цел е да изградя нещо, което ще остане и след мен. Това в какво положение се намира Тотнъм в момента ме мотивира много", каза 57-годишният Постекоглу.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слънчево и горещо време днес
Слънчево и горещо време днес
Пламен Стайков и Рафи Кадир с трета поредна победа за сезона
Пламен Стайков и Рафи Кадир с трета поредна победа за сезона