НОВИНИ

Арда Кърджали ще гони влизане в първата шестица

арда кърджали гони влизане първата шестица
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
16:52, 08.01.2024
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Започваме със същия състав. Няма да има нови попълнения на този етап. Всичко е в движение и всичко е в зависимост какво ще продадем, обявиха пред медиите старши треньорът на Арда 1924 Александър Тунчев и спортният директор Ивайло Петков преди първата за сезона тренировка.

Те обясниха, че за новия сезон отборът е добре комплектован. Арда се е разделила само с един футболист - вратарят Иван Дичевскии и то по взаимно съгласие. Състезателите са в добра физическа форма, като никой от тях до сега не е съобщил, че има здравословни проблеми.

"Целите и за този сезон са място в първата шестица", каза Александър Тунчев и допълни, че днешната първа тренировка не е в пълен състав, защото чужденците в отбора ще се присъединят по-късно.

Тунчев заяви също, че с изключение на последните 2-3 мача, от които не е доволен, отборът се е представял на добро ниво и по думите му има израстване в сравнение с предишния сезон.

"На този етап са ясни контролите, които отборът ще изиграе в България – срещу Димитровград и ЦСКА 1948, както и три в Турция", обясни спортният директор Ивайло Петков, който допълни, че идеята е да бъдат изиграни общо 6 контроли.

„Има интерес към наши футболисти, но 80 процента от нещата, които се изписаха по адрес на играчи на Арда не са истина“, коментира още Ивайло Петков.

Той обясни, че не е имало интерес от страна на Левски към Мартин Стойчев, а от друг отбор, който не пожела да назове. И допълни, че сериозен интерес има за други футболисти, но докато не се случат нещата няма да обяви имена.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж на 72 години загина при пожар в старозагорското село Пшеничево
Мъж на 72 години загина при пожар в старозагорското село Пшеничево
Фалстарт при първия опит за вписване на покана за извънреден конгрес на БФС
Фалстарт при първия опит за вписване на покана за извънреден конгрес на БФС