НОВИНИ

Арестуваха собственик на стриптийз клуб в Пловдив, една от танцьорките му е ученичка

живо брифинг полицията арестите онлайн измами пловдив
bnt avatar logo
от БНТ
16:25, 20.03.2023
Чете се за: 01:42 мин.
У нас
Слушай новината

Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем и задържа 32-годишен мъж за трафик на жени – едната 18-годишна ученичка, другата на 28 години. Той ги наемал с цел използване за развратни действия чрез обещаване на облаги, уточняват от държавното обвинение.

Арестът е станал в ранните часове на 19 март, в стриптийз клуб в центъра на Пловдив. Проведена е специализирана полицейска операция под надзора на прокуратурата и по случая е образувано досъдебно производство. На място е задържан 32-годишният собственик на заведението и още няколко души, сред които и танцьорки. След като са били разпитани, те са освободени.

Установено е, че обвиняемият е предлагал на две от танцьорките в клуба – ученичка в 12-и клас и жена на 28 години, да извършват сексуални услуги срещу заплащане. Непристойните действия с тяхно участие били извършвани в специално пригодени за целта кабинки в заведението.

По досъдебното производство са разпитани свидетели и така е документирана дейността на обвиняемия. Извършени са и претърсвания на адреси в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други вещи. Мъжът е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Разследването по случая продължава.

екип на БНТ-Пловдив

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Берое с две проверки по време на прекъсването за националните отбори
Берое с две проверки по време на прекъсването за националните отбори
ЕК дава 1 млрд. евро за възстановяване на Турция след земетресението
ЕК дава 1 млрд. евро за възстановяване на Турция след земетресението