НОВИНИ

БФС благодари на всички, които са оказали помощ на Тодор Неделев

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:22, 11.06.2022
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
бфс благодари всички оказали помощ тодор неделев
Слушай новината

Българския Футболен Съюз (БФС) публикува становище, в което изказа своите благодарности към всички лица, които са помогнали на българския футболист Тодор Неделев след тежката катастрофа, която "лъвовете" претърпяха вчера вечерта в Тбилиси.

Специални благодарности получиха лекарят, извършил наложителната операция на Тодор Неделев, - д-р Шота Ингороква, представителите на посолството на Република България в Грузия, и в частност на г-жа Ралица Димитрова, както и цялото ръководство на Грузинската футболна федерация.

"Операцията на Тодор Неделев след сериозния пътен инцидент с участието на националния ни отбор в Тбилиси премина успешно. Полузащитникът получи черепно-мозъчна травма, в следствие на което се наложи хирургическа интервенция, извършена от д-р Шота Ингороква. Неделев ще остане под наблюдение на местните медицински екипи, както и на лекаря на националния отбор д-р Бисер Бочев.

Българският футболен съюз и щабът на националния отбор изказват дълбоки благодарности на всички медицински лица, на представителите на посолството на Република България в Грузия, и в частност на г-жа Ралица Димитрова, както и на цялото ръководство на Грузинската футболна федерация.

БФС своевременно ще информира обществеността за актуалното състояние на Тодор Неделев.

Всички останали футболисти и членове на щаба на България са в добро здравословно състояние", написаха от БФС на своя сайт.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Женският национален отбор по волейбол заминава днес за Филипините
Женският национален отбор по волейбол заминава днес за Филипините
ДКК внесе сигнал в прокуратурата срещу бившия директор на Кинтекс - Александър Михайлов
ДКК внесе сигнал в прокуратурата срещу бившия директор на Кинтекс - Александър Михайлов