НОВИНИ

Болоня смята да купи Валентин Антов?

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:26, 09.03.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
болоня смята купи валентин антов

Италианското издание "tuttobolognaweb" твърди, че "червено-сините" са все по близо до това да откупят правата на 20-годишния българин за постоянно през лятото.

По-важното е, че от клуба от Серия "А" са готови да платят необходимата сума за Антов дори той да не изиграе записаните минути от клаузата в договора му за наем от ЦСКА София.

Централният бранител вече записа своя официален дебют за новия си клуб, когато миналата седмица, навръх 3 март, той започна като титуляр за своя клуб при гостуването на Каляри. Родният талант остави много добри впечатления със своето представяне, което накара изданието да напише следните думи по негов адрес:

"Положителната нотка от изминалата седмица е дебютът на детето-чудо Валентин Антов. Бъдещето може да бъде негово", се казва още в статията.

В нея се допълва и, че бъдещето на Антов не зависи от съдбата на Синиша Михайлович и дали той ще остане начело на Болоня.

Припомняме ви, че в края на зимния трансферен прозорец ЦСКА София получи 500 хиляди евро за наема на защитника, а се очаква в касата на "червените" да постъпят още 3 милиона евро, ако "червено-сините" решат да задържат Валентин Антов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изтича крайният срок за подаване на заявление за гласуване в чужбина
Изтича крайният срок за подаване на заявление за гласуване в чужбина
НАП: Продажбата на лични вещи в интернет е освободена от облагане
НАП: Продажбата на лични вещи в интернет е освободена от облагане