НОВИНИ

Бруно Акрапович: Ще сме агресивни срещу Йънг Бойс

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:19, 26.11.2020
Чете се за: 00:51 мин.
Лига Европа
бруно акрапович сме агресивни йънг бойс

"При такива отбори шансовете винаги са 50/50. Ние играем в София, ще се опитаме да направим една атмосфера, която е неудобна за противника. Ще се опитаме да се сме агресивни достатъчно и с нашата игра и качества да спечелим достатъчно точки", заяви наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович преди двубоя с Йънг Бойс от груповата фаза на Лига Европа тази вечер.

"Армейците" посрещат своя съперник от Швейцария на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък от 19:55 часа.

"За мен беше минус, че се отложи мача с Левски, защото исках с някои неща да запозная играчите още повече. Исках да хванем ритъм за важния мач с Йънг Бойс утре, но ситуацията е такава и трябва да гледаме нещата по други начин. Ние работихме върху това да изненадаме съперника и най-вече върху това какво искам от играчите по отношение на мача - да са агресивни и да има голямо желание. В такъв мач трябва да си помагаме едни на други, да изглеждаме като силен отбор, с много движение и да провокираме грешки при противника", коментира Акрапович на пресконференцията си.

"Имаме надежда, че всеки един от играчите може да почне мача, ще изчакаме, за да можем да излезем с най-силния състав. Когато липсват качествени играчи, винаги е проблем, но имаме достатъчно играчи, които ще получат шанс да покажат своите качества и защо са в отбор като ЦСКА", каза още босненският специалист, който допълни, че Брадли Мазику пропуска двубоя, тъй като все още е под карантина заради положителна проба за COVID-19.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
EК одобри 511 милиона евро за България за справяне с кризата
EК одобри 511 милиона евро за България за справяне с кризата
Наполи преименува стадиона си в чест на Марадона
Наполи преименува стадиона си в чест на Марадона