НОВИНИ

Черно море и Локомотив Пд не успяха да се победят

черно море локомотив успяха победят
Снимка: Черно море
bnt avatar logo
от БНТ
21:50, 16.08.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборите на Черно море и Локомотив Пловдив не успяха да се победят и завършиха 0:0 на стадион "Тича" в мач от 4-ия кръг на футболното първенство на България.

След спечелената точка отборът от Варна заема първо място в подреждането, преди да са се изиграли всички срещи от кръга. „Моряците“ са с 8 точки след 4 мача. Докато Локомотив Пд все още няма успех от началото на шампионата след 3 мача до този момент. "Черно-белите" взеха първата си точка именно на "Тича" след двете загуби преди това.

Футболистите на Илиан Илиев наложиха домакински натиск от първия съдийски сигнал.

27-ата минута Касми центрира много прецизно от фаул, но Влатко Дробаров не успя да засече топката от непосредствена близост. Въпреки това кълбото мина доста опасно покрай вратата на Пиргов.

В 42-ата минута вратарят на Черно море Георги Георгиев направи отлично спасяване, след като Лукас Салианс получи топката от Димитър Илиев и стреля.

В 67-ата минута Родриго Енрике центрира отдясно, топката срещна ръката на Руан, която обаче бе прибрана до тялото и главният съдия не отсъди 11-метров наказателен удар, въпреки претенциите на "моряците".

В 71-вата минута Черно море пропусна най-чистото си положение в срещата до този момент. Зе Гомеш получи топката в наказателното поле, пусна пас към Леандро Андраде, който от много близо стреля, но Пиргов направи изключително спасяване и запази резултата непроменен.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трифонов: ИТН ще подкрепи правителството и президента за спряване с мигрантската криза
Трифонов: ИТН ще подкрепи правителството и президента за спряване с мигрантската криза
Екипът на Бербатов подаде сигнал до прокуратурата срещу Боби Михайлов
Екипът на Бербатов подаде сигнал до прокуратурата срещу Боби Михайлов