НОВИНИ

ЦСКА-София продава Али Соу

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:46, 05.10.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Футбол
цска софия продава али соу

От ръководството н "армейците" са постигнали споразумение гамбиецът да бъде продаден на отбор във Франция, като се счита, че това е тимът на Дижон.

От ЦСКА-София са приели последното предложение на френския тим, получено в края на миналата седмица, на стойност 5 милиона евро за нападателят.

Самият Соу също е постигнал споразумение относно личните си условия и ще подпише с новия си отбор за срок от три години.

Гамбиецът вече е във Франция, за да премине задължителните медицински прегледи, преди сделката да бъде финализирана. Очаква се, това да стане до днес вечерта, тъй като в полунощ затваря летния трансферен прозорец.

От ЦСКА обаче също не се бавят и вече са договорили заместника на Али Соу. Става въпрос за аржентинеца Хуан Крус Капроф, който е юноша на гранда Ривър Плейт.

За последно 25-годишният футболист се е подвизавал в местния Арсенал, за който в 19 мача има отбелязани 6 гола, към които е добавил и 5 асистенции. Общо в родното футболно първенство, той има 60 мача, 9 гола и 8 асистенции.

На европейско ниво, високият 169 см. футболист е играл за френския Метц, като за винено-червените има записани 16 мача.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България с Купата на Балканските нации по мотокрос след успеха в Троян
България с Купата на Балканските нации по мотокрос след успеха в Троян
Юрген Клоп: Допуснахме всички възможни грешки
Юрген Клоп: Допуснахме всички възможни грешки