НОВИНИ

ЦСКА-София събра над 8 000 лв. за закупуване на кувьози за боницата в Благоевград

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:06, 12.10.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Български футбол
цска софия събра 000 закупуване кувьози боницата благоевград

През уикенда се проведе вторият пореден благотворителен турнир по минифутбол на феновете на ЦСКА-София в Благоевград и областта.

Тази година благородната кауза на състезанието е набиране на средства за закупуване на кувьози за отделението по неонатология към МБАЛ Благоевград.

Отново основен слоган на турнира беше "За нашата родина, за нашите деца".

Победител в надпреварата стана отборът на "Red Passion Strumyani".

По-важното обаче е, че всички участници в двубоите събраха сумата от 8058 лева, като се очаква до края на тази седмица тя да се увеличи.

Организаторите на събитието са подали молба до Община Благоевград и тя да се включи финансово като дарител и се чака решение на общинския съвет дали това ще се случи и съответно каква сума ще бъде дарена.

Ръководството на ЦСКА-София също се включи в благородната кауза като връчи оригинална фланелка на капитана Валентин Антов с автографите на целия отбор, която да бъде продадена на търг и средствата да се прибавят към сметката на турнира.

Наддаването за нея ще продължи до 24:00 часа на 16.10.2020 г., а на 17.10.20 г. ще бъде обявен новият и притежател и цената, на която се е сдобил с нея. До момента най-високата оферта за фланелката на Вальо Антов е 1100 лева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия изгони двама български дипломати
Русия изгони двама български дипломати
Двама американци си поделят Нобеловата награда за икономика
Двама американци си поделят Нобеловата награда за икономика