НОВИНИ

Данило Дончич пред БНТ: Ще се опитаме с моя щаб да вдигнем момчетата

данило дончич бнт опитаме моя щаб вдигнем момчетата
bnt avatar logo
от БНТ
12:41, 05.09.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Локомотив София има нужда от обединение на всички фронтове, за да излезе от кризата, смята новият старши треньор на тима Данило Дончич.

В интервю за БНТ сръбският специалист изрази мнение, че слабите резултати напоследък са развалили климата в отбора, а междувременно формата и мотивацията на играчите също се е влошила.

"Ще се опитаме максимално с моя щаб да вдигнем момчетата и да обединим всички - футболисти, треньори, ръководство и фенове. Трябва да върнем Локомотив там, където му е мястото - в горната половина на класирането".

Дончич, който в миналото е носил екипа на "червено-черните" като футболист, а впоследствие е бил и помощник треньор в щаба на Драгомир Окука, засвидетелства уважението си и към напусналия старши треньор на столичани Стойчо Стоев.

"В треньорската професия такива неща се случват. Много уважение към бившия треньор Стойчо Стоев. Той е добър треньор, с добро CV, но просто не се получиха нещата", заяви Данило Дончич.

В същото време една от звездите в тима на Локомотив София се обърна към феновете на тима в опит да се извини за слабото начало на сезона в Първа лига: "В този труден момент искам първо да се извиня на нашите фенове за резултатите на отбора и да кажа, че ще работим усилено, за да се върнем на правилния път".

След изиграването на първите осем кръга Локомотив София заема 12-ото място в подреждането на българското първенство с актив от 6 точки.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България с първа квота за Париж 2024 в кану-каяка
България с първа квота за Париж 2024 в кану-каяка
Александър Джартов: Създаваме организация да изпратим екипи и от съседни области към Царево
Александър Джартов: Създаваме организация да изпратим екипи и от съседни области към Царево