НОВИНИ

Димитър Костадинов: Открита среща няма да има, ръководството на Левски не се съгласява с нашето желание да влязат всички, както и медиите

Предвидената за тази сутрин среща между феновете на Левски и собственикът Наско Сираков няма да се проведе.

димитър костадинов открита среща ръководството левски съгласява нашето желание влязат всички както медиите
bnt avatar logo
от БНТ
11:34, 20.12.2023
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Председателят на сдружението "Левски на левскарите" Димитър Костадинов заяви, че предвидената среща с ръководството на Левски няма да се състои. Причината е, че шефовете на клуба не желаят да направят събитието достъпно за всички желаещи привърженици и медиите.

"Открита среща за феновете и медиите няма да има. Ръководството не се съгласява с нашето желание да влязат всички, както и медиите, за да може всички левскари да се информират какви са отношенията и какво се случва. Както виждате хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици. Така че оправдания от сорта, че няма място къде са напълно несъстоятелни", заяви Костадинов.

"Поканите за срещите, които отправихме, бяха провокирани от изказванията на мажоритарния собственик, че би се срещнал с всеки левскар. Това не е така. Той не иска да се вижда с нас", каза още председателят на сдружението "Левски на левскарите" пред събралите се медии пред офисите на клуба на стадион “Георги Аспарухов”.

"Прекратяваме практиката за срещи на тъмно и да излъчваме представители. Това сме го правили вече повече от две десетилетия с редица бивши собственици на клуба, резултатите на които сме свидетели са индиректно резултат от тази начин на комуникация, без присъствие на медии", заяви Костадинов.

"Не се борим срещу Наско Сираков. Не сме против личността Наско Сираков. Ние се борим срещу модела "бащица". Той е бащица в управленска и финансова несъстоятелност. Левски е зависим от една компания. Ние показахме, че с Ивайло Ивков и Станимир Стоилов можем да създадем модел, който доведе до добри резултати. В момента тече процес по загробване на Левски. Надяваме се най-големият голмайстор на Левски да събере чест и достойнство и да се изправи пред феновете. Ето какво бихме го питали: След като твърди, че се ползва с доверието на 99% от левскарите, защо го е страх да се изправи пред демократичен избор на президент?", завърши Костадинов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жерар Депардийо е обвинен в изнасилване от испанска журналистка
Жерар Депардийо е обвинен в изнасилване от испанска журналистка
Коледа в Космоса: НАСА засне звезди с форма и цвят на елха
Коледа в Космоса: НАСА засне звезди с форма и цвят на елха