НОВИНИ

Добрин Гьонов за мача с ЦСКА-София: Това ще бъде един от най-гледаните мачове в първенството

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
14:54, 14.07.2020
Чете се за: 00:54 мин.
Български футбол
добрин гьонов мача цска софия един гледаните мачове първенството

Това беше един доста чакан сблъсък, предполагам, че ще предизвика доста голям интерес, така че по интересен начин ще стартира новият шампионат. Това може би ще бъде един от най-гледаните мачове в първенството", обяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов, след като жребият за новия сезон отреди тимът да се изправи срещу ЦСКА-София в първия кръг на новия сезон.

"Ако бъде определен този мач като рисков, а аз считам, че е такъв, няма начин да не се проведе на Националния стадион. Ако няма публика, ще се играе на "Армията". В първия мач ние сме домакините, така че ще се играе на "Васил Левски". Когато стартира мачът, всичко ще е 50 на 50. Целта ни е да играем хубав футбол, мисля, че имаме условията и футболистите да постигнем добри резултати. Посланието ми към феновете е да се уважаваме, защото довчера бяхме заедно. Знаете историята на единия и на другия клуб, феновете са избрали своята страна, но нека да има разбирателство, нека да няма омраза. Всички мачове са важни, за мен по-емоционален ще бъде мача срещу Левски", коментира Гьонов след тегленето на жребия.

Директорът на ЦСКА 1948 коментира и спора около разпределението на средствата от телевизионните права, след като по-рано днес ръководството на ЦСКА-София обяви, че няма да подпише новия петгодишен контракт с държателите на правата. "Този начин, по който се разделят парите в момента, е така както се разделят в Англия, Испания, Германия. Считам, че разпределението е правилно. Ние не коментирахме на срещата самото разпределение, а самият договор, който е повече с половин по-голямо предложение от следващата оферта", обясни Гьонов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Омбудсманът: Ефективно разследване на случаите с полицейско насилие
Омбудсманът: Ефективно разследване на случаите с полицейско насилие
Корнелия Нинова след новите разговори: Александър Паунов напуска ПГ на БСП
Корнелия Нинова след новите разговори: Александър Паунов напуска ПГ на БСП