НОВИНИ

Екип на Спешна помощ е пристигнал за 5 минути на мястото на катастрофата с Милен Цветков

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
17:43, 21.04.2020 (обновена)
Чете се за: 00:47 мин.
У нас

Милен Цветков е загинал заради тежки травми, причинени от жестокия удар. Медицинският екип е пристигнал за 5 минути на мястото на катастрофата. От Спешна помощ днес дадоха информация за действията на колегите си в тежката ситуация.

Сигналът е подаден в 18.16. В 18.23 екипът вече е бил на мястото на трагедията. До пристигането им хората наоколо се опитвали да помогнат на Милен Цветков. Той вече е бил в кома.Д-р

Д-р Георги Гелев - директор на Спешна помощ - София

Екипът е направил всичко възможно на място да стабилизира болния, доколкото може това да го направи на място, евентуално да го интубира и на практика да го закара до най-близкото лечебно заведение, с възможност да окаже в това състояние необходимата медицинска помощ. Буквално пред вратата на "Пирогов" Милен е издъхнал".

Само три болници в София имат оборудване за спешна помощ - Пирогов, Света Ана и Военна болница. Нападките за действията на екипа са напълно неоснователни, категорични са от Спешна помощ.

Д-р Георги Гелев - директор на Спешна помощ - София

Мисля, че е крайно време да се престане със сатанизацията на екипите на Спешна помощ. Дали е дошла линейката навреме, дали е направила каквото трябва или не е направила, че се била забавила.

Винаги когато има такъв случай, тези които чакат, колкото и да чакат - минутата е над час. Просто така го възприемат хората, усетът е такъв.

Само в днешния ден на територията ан София са станали четири сериозни катастрофи, с пострадали пътници.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
9 нови случая на COVID-19 у нас днес, общо са 975
9 нови случая на COVID-19 у нас днес, общо са 975
Цената на петрола отново на положителни стойности, но все още ниски
Цената на петрола отново на положителни стойности, но все още ниски