НОВИНИ

Финландците не проявиха интерес към пресконференцията на Георги Дерменджиев

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:46, 12.10.2020
Чете се за: 00:34 мин.
Национални отбори
финландците проявиха интерес пресконференцията георги дерменджиев
Слушай новината

Официалната пресконференция на селекционерът на България - Георги Дерменджиев след мача с Финландия от "Лигата на Нациите" не предизвика никакъв интерес за финландските журналисти.

Български журналисти не присъстваха на срещата и поради тази причина на селекционера на "трикольорите" не беше зададен нито един въпрос и той напусна празната зала след по-малко от 13 секунди.

Пред камерата на БНТ Георги Дерменджиев не скри разочарованието си от загубата на "лъвовете" с 0:2 от Финландия в мач от "Лигата на Нациите".

Според специалиста тимът ни се намира в психологическа дупка след домакинската загуба с 1:3 от Унгария в плейофа за класиране на Евро 2021.

"Специално за този мач, аз мисля че има последствия от двубоя с Унгария (1:3). Ние там имахме много сериозни очаквания, а сега отборът е много разочарован, че не постигна тази победа, която искахме. Въпреки всичко, това е нашата професия и независимо от краткото време, трябваше да се пренастроим към другия съперник в този мач. Аз мисля, че играчите се постараха, но отново допускаме слабости в защита и получаваме голове", сподели Дерменджиев след двубоя.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Венци Стефанов: С футболисти като Краев нищо не може да се постигне
Венци Стефанов: С футболисти като Краев нищо не може да се постигне
Ботев (Пловдив) ще играе контрола в сряда
Ботев (Пловдив) ще играе контрола в сряда