НОВИНИ

Камбуров за мача с ЦСКА-София: Очкавам да победим, независимо дали ще играя или не

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:27, 06.08.2020
Чете се за: 00:49 мин.
Български футбол
камбуров мача цска софия очкавам победим независимо дали играя

Вторият във вечната голмайсторска листа на българския футбол Мартин Камбуров заяви, че очаква сериозна битка на терена между неговия тим ЦСКА 1948 и ЦСКА-София.

Двубоят е утре вечер от 20 ч. на националния стадион „Васил Левски“ и ще даде началото на новия сезон 2020/21 в efbet Лига.

Нападателят на „авиаторите“ изрази желанието си битката между двата „армейски“ отбора да се реши на терена и да няма провокации или проблеми извън него, които да опетнят името родния ни футбол.

“Очаквам да победим утре, а дали аз ще играя, решението е на старши треньорът. За мен ще е нормален мач. Трябва европейско поведение да покажем. Аз съм сигурен, че на терена всичко ще бъде нормално - битка. Дано не се стигне до това да ни се смее цяла Европа с някакви излагации извън терена. Чувствам се добре, тренирам вече с отбора. Надявам се, ако треньорът реши, да помогна на тима да победи. Призовавам всички да се пазят от COVID-19. Има си го корона вирусът, всеки го кара различно.

“Аз винаги съм бил лидер, така че няма да е по-различна ролята ми. Когато Камбуров вкарва се вижда, когато не вкарва - пак. Ще стана голмайстор, ако сме здрави и отборът играе добре. Аз не мога да глътна топката от центъра и да я вкарам. Играл съм в Ботев - Локо пред 20 000 и не са ме посрещали добре, но съм свикнал. Аз съм професионалист. Със сигурност утре ще бъда човекът под прицел, но затова съм Мартин Камбуров, да си нося последствията”, каза Камбуров.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валери Симеонов: Правителството остава. Премиерът остава същият
Валери Симеонов: Правителството остава. Премиерът остава същият
Стамен Белчев: ЦСКА има много добри футболисти, занапред трябва да побеждаваме
Стамен Белчев: ЦСКА има много добри футболисти, занапред трябва да побеждаваме