НОВИНИ

Карлович и Пуй също пропускат "Australian Open"

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:56, 04.01.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Тенис
карлович пуй също пропускат australian open

Така двамата се присъединяат към Роджър Федерер и Жо-Вилфирд Цонга, за които вече стана ясно, че ще пропуснат първия за годината турнир от Големия Шлем.

26-годишният Пуй, който през 2019-та година достигна до полуфиналите в Мелбърн все още се възстановява от операция на лкакътя.

Освен това французинът е в очакване на първото си дете и предпочита да бъде по-близо до приятелката си.

Хърватският гигант Иво Карлович също обяви, че ще пропусне Australian Open, като по този начин ще сложи край на серията си от 17 поредни участия в Мелбърн.

Бившият номер 14 в световната ранглиста Карлович, който на 28 февруари ще навърши 42 години, дебютира в Мелбърн Парк през далечната 2004 година, като най-доброто му постижение е достигнаето му до четвърти кръг през 2010-та година.

211-сантиметровият хърватин понастоящем се намира под номер 148 в класацията на АТР и трябваше да премине през квалификациите за първия за сезона турнир от Големия шлем, но реши да се оттегли от участие в пресявките, които през този сезон ще се играят в Доха от 10 до 13 януари.,

Вместо това "Доктор Иво" ще се включи в надпреварата от сериите АТР 250 в Делрей Бийч (САЩ), която ще се състои от 7 до 13 януари.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отслужиха молебен по повод 143 години от Освобождението на София
Отслужиха молебен по повод 143 години от Освобождението на София
От днес разширяват зоните за платено паркиране в София
От днес разширяват зоните за платено паркиране в София