НОВИНИ

Кирил Десподов: Ще направим всичко възможно зарадваме Пловдив с победа над Иран

кирил десподов направим всичко възможно зарадваме пловдив победа иран
Снимка: Димитър Петков, БТА
bnt avatar logo
от БНТ
17:59, 06.09.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов увери, че има вълнение във футболистите преди двубоя на тима срещу Иран на стадион "Христо Ботев". Футболистът на ПАОК заяви, че Пловдив заслужава представителния тим на страната да играе в града.

„В предния мач бяхме много близо да победим и то тима на Сърбия, знаете какъв е този отбор. Оставяме си сърцето и душата си на терена и това ще бъде и в бъдеще така, защото мисля, че играчите, които треньорът селектира, искат да защитят фланелката и да радваме феновете. Ще направим всичко възможно да победим. Искаме го и ние, желаем да зарадваме всички тези фенове. Утре, доколкото разбрах, ще има доста хора на стадиона. Ние сме изключително щастливи и ще направим всичко възможно да ги зарадваме", заяви Десподов и отговори на въпрос за трансфера си в гръцкия гранд ПАОК.

„Изключително щастлив съм от този трансфер и съм дори още по-мотивиран след трансфера не само за ПАОК, но и за тук", коментира капитанът на България.

„Има вълнение във всички нас, защото мисля, че Пловдив заслужава това нещо. Пловдив е изключително футболен град и хората тук умират за футбол. Доста съм ентусиазиран и съм сигурен, че ще направим всичко възможно да ги зарадваме. Вижте какви условия има, какъв красив стадион направиха Ботев Пловдив, Локо Пловдив също си строят красив стадион в момента. Тези хора тук влагат много, градът е много футболен, така че тези хора заслужават това нещо", каза още Кирил Десподов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна извозването на туристи от къмпинг "Нестинарка"
Започна извозването на туристи от къмпинг "Нестинарка"
Младен Кръстаич: Горд съм от отношението, което показват футболистите
Младен Кръстаич: Горд съм от отношението, което показват футболистите