НОВИНИ

Кирьос: По време на пандемия Зверев и приятелите му се вихрят по купони

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
11:38, 08.07.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Тенис
кирьос време пандемия зверев приятелите вихрят купони

Австралийският тенисист Ник Кирьос реагира на думите на австриеца Доминик Тийм, който се застъпи за германеца Александър Зверев.

В края на юни Зверев обеща да се самоизолира в дома си за 14 дни, след като тенисисти и треньори масово се заразиха с коронавирус по време на демонстративния турнир Adria Tour.

Зверев обаче не спази обещанието си и в Инстаграм се появиха кадри как тенисистът купонясва в частен клуб в Монте Карло.

Кирьос недоволства от това, а Тийм отговори, че австралиецът сам е допускал доста грешки, затова не трябва да критикува другите.

"За какво говориш, Доминик? Грешки от рода на няколко счупени ракети, обидни думи на няколко мача? Това показва, че Тийм, Зверев и Джокович считат това за шега. По време на глобална пандемия те се вихрят по купони като картофи. Хора губят животи, любимите, приятелите си, а след това Тийм говори за "грешка". И тези момчета са "върха" на нашия спорт", написа Кирьос в Туитър. Той добави, че никой от изброените тенисисти няма интелектуалното ниво да го разбере и просто искам им покаже, че трябва да са отговорни. В средата на юни се появиха шокиращи кадри от партито, което Джокович организира след турнира в Белград. На тях се вижда как той и други именити тенисисти като Григор Димитров и Александър Зверев са голи до кръста в нощен клуб и бурно се забавляват. Димитров пръв съобщи, че е дал положителна проба за коронавирус.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожарът в Завода за пластмаса в Средец – от късо съединение
Пожарът в Завода за пластмаса в Средец – от късо съединение
Трима от "Локо" Пловдив с COVID-19. Болници в града има, няма персонал
Трима от "Локо" Пловдив с COVID-19. Болници в града има, няма персонал