НОВИНИ

Кристиано Роналдо: Това е като сбъдната мечта за мен

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:29, 31.08.2021
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
изненада кристиано роналдо завърна манчестър юнайтед
Слушай новината

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо написа емоционално съобщение в социалните мрежи, с което отбеляза завръщането си в Манчестър Юнайтед.

Днес през деня "червените дяволи" официално обявиха, 12 години по-късно Роналдо отново ще облече екипа на тима, с който той постигна първите си големи успехи във футбола.

Самият футболист описа като "сбъдната мечта" завръщането си на "Олд Трафорд" и допълни, че се надява отново да "напише история" с клуба.

В края на съобщението Кристиано обяви, че това е "за сър Алекс". Именно легендарният шотландец е човекът, дал път на португалеца на голямата сцена, привличайки го в Манчестър Юнайтед през 2003 година.

Именно бившият треньор на 20-кратните шампиони на Англия е сочен за основната фигура, която е убедила Кристиано Роналдо да се завърне в Юнайтед.

"Всички, които ме познават, знаят за нестихващата ми любов към Манчестър Юнайтед. Годините, които прекарах в този клуб бяха невероятни и пътят, който извървяхме заедно е изписан със златни букви в историята на тази велика институция.

Дори не знам как да опиша как се чувствам в момента, виждайки как се отразява по света завръщането ми на Олд Трафорд. Това е като сбъдната мечта за мен, след всички пъти, в които се завръщах да играя срещу Манчестър Юнайтед, когато дори като опонент винаги съм усещал любовта и уважението от феновете по трибуните.

Първата ми титла, първата ми купа, първата ми повиквателна за националния отбор на Португалия, първата ми Шампионска лига, първата ми Златна обувка и първата ми Златна топка дойдоха благодарение на специалната ми връзка с Червените дяволи. Написахме история в миналото, ще напишем история и в бъдещето. Запомнете думите ми.

Аз съм отново тук!

Аз съм тук, където принадлежа!

Нека го направим отново!

П.С. – Сър Алекс, това е за теб...", написа Кристиано.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов член и нови разпоредби след Общото събрание на Левски (Обобщение)
Нов член и нови разпоредби след Общото събрание на Левски (Обобщение)
Инфлацията в Еврозоната удари 10-годишен връх
Инфлацията в Еврозоната удари 10-годишен връх