НОВИНИ

Лудогорец проведе първа тренировка за календарната година

Съставът на разградчани беше разделен на две групи, като едната се включи в заниманието на НФБ "Бояна", докато другата преминаваше задължителните медицински изследвания и фитнес тестове

лудогорец проведе първа тренировка календарната година
bnt avatar logo
от БНТ
15:10, 06.01.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Лудогорец даде официален старт на своята зимна подготовка, след като днес 12-кратните шампиони на България проведоха своята първа тренировка за календарната 2024-а година.

Заниманието се проведе на НФБ "Бояна", а в него се включиха всички футболисти на разградчани, които още вчера преминаха задължителните медицински изследвания и фитнес тестове.

В същото време от клуба информираха по-рано днес, че и останалите състезатели вече са минали прегледите и в най-скоро време се очаква и те да се включат в тренировките.

Единствената липса в състава на Георги Дерменджиев към този момент е защитникът Сонко Сундберг, който ще играе за националния отбор на Гамбия в турнира за Купата на африканските нации, който стартира точно след седмица в Кот д'Ивоар.

От ПФК Лудогорец напомниха, че в първия етап от подготовката си отборът ще проведе в София, след което на 11 януари ще замине на триседмичен лагер в Белек, Турция, където "зелените" ще изиграят и шест контроли.

Разградчани се завръщат в България на 4 февруари, а точно шест дни по-късно (10 февруари) ще дойде и първият им официален мач за новата година - двубоят за Суперкупата на България срещу ЦСКА 1948 на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С мъжко хоро отпразнуваха Богоявление в родопското село Момчиловци
С мъжко хоро отпразнуваха Богоявление в родопското село Момчиловци
Българските националки по водна топка допуснаха второ поражение на европейското първенство
Българските националки по водна топка допуснаха второ поражение на европейското първенство