НОВИНИ

Любо Ганев: Още не се знае кои отбори ще бъдат готови за контроли

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
12:50, 07.07.2020
Чете се за: 00:35 мин.
Волейбол
любо ганев знае отбори бъдат готови контроли

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев даде интервю пред Дарик радио, в което говори за плановете на националния тим за лятото, в което няма да има официални състезания, но тимът ни ще проведе дълъг лагер в София. Ганев разкри и че тестът на селекционера Силвано Пранди за коронавирус е отрицателен.

"Силвано Пранди вече е в България. Вчера изтърва самолета заради връзката Торино – Рим. Резултатът му от бързия тест за коронавирус е отрицателен, което му позволява от утре да започне работа с отбора. На всички правим бързи тестове, ако от тях има положителен, тогава правим ПСР тест", коментира Любо Ганев.

"Момчетата започват работа от днес в "Арена Армеец" с Николай Желязков. Треньорският щаб и състезателите вече са окомплектовани и започваме да работим и да се движим по поставените задачи. Още не се знае кои отбори ще бъдат готови за контроли. В момента преговаряме и отправяме запитвания. Надяваме се да уредим поне 2 контроли. Ники Желязков е напълно здрав още от миналата седмица, но от днес започва работа с отбора", добави Ганев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кметове от Северна Гърция гневни: Отворете ГКПП-тата за българите
Кметове от Северна Гърция гневни: Отворете ГКПП-тата за българите
Жегата превърна Сибир в Африка – 10°C отгоре, само през юни
Жегата превърна Сибир в Африка – 10°C отгоре, само през юни