НОВИНИ

Любо Пенев: Трябва да се подобряваме, но съм доволен

любо пенев подобряваме съм доволен
bnt avatar logo
от БНТ
16:25, 25.05.2021
Чете се за: 02:27 мин.
Футбол
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев сподели, че ще се опита да изненада Берое със смени в състава, които съперникът не очаква. Наставникът говори преди мача от ХХХI кръг на Първа лига. Двубоят е в сряда (26 май) от 20.00 ч. на стадион "Българска армия".

„Всеки мач трябва да се играе на максимални обороти. Очакванията са положителни, ще видим с какво ще ги излъжем утре, с няколко промени в нашия състав, които те не очакват, но ние си гледаме нашия отбор. Не е протоколен мачът, ще има промени, някои футболисти, които са играли по-малко, ще вземат участие. Трябва да се отнесем професионално, след малко имаме тренировка, после лагер – никакво подценяваме“, сподели Любослав Пенев.

„Ясно е класирането, кой къде ще играе, ще се играят там баражи, въпреки че не се знае в кой град. Поздравявам ги, доволен съм от това, което се случи за толкова малко време, преди тези два месеца, преди да поема отбора, без значение в какво състояние е бил. Преди две години го оставих перфектен – поставих три цели – шампион, купа, Европа. От тези три, постигнахме две, за мен това е много добро представяне за това малко време, в което работихме заедно. Трябва да продължим по този път, разбира се, трябва и да подобряваме, в това съм убеден. Това е начинът, в това съм убеден. Миналият сезон беше още по-малко това разстояние – това са теми, върху които се работи в момента, не е моментът да го коментираме, интересува ме мачът утре“, коментира специалистът.

„В нас беше причината за загубата онзи ден и в мен като старши треньор, най-отговорен съм аз, продължаваме да работим. Има много неща, върху трябва да акцентираме и те ще се случат“, каза още Любослав Пенев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протестиращи пред ДАНС блокираха движението по бул. "Черни връх" (СНИМКИ)
Протестиращи пред ДАНС блокираха движението по бул. "Черни връх" (СНИМКИ)
Срещата Путин-Байдън ще се състои на 16 юни в Женева
Срещата Путин-Байдън ще се състои на 16 юни в Женева