НОВИНИ

Макс Алегри увери, че Роналдо остава в Ювентус

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:41, 21.08.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
макс алегри увери роналдо остава ювентус
Слушай новината

Треньорът на Ювентус Масимиално Алегри успокои всички привърженици на "Старата госпожа", че звездата на тима Кристиано Роналдо е решил да остане в клуба.

Португалецът лично е изразил желанието си пред 54-годишният специалист да продължи да играе за гранда от Торино, въпреки че през лятото бе свързван с напускане на Италия.

"На мен Роналдо ми каза, че остава, така че изчистихме този въпрос. Той винаги е тренирал добре и е бил на разположение. Четох слухове по вестниците, но никога не е имало желание от негова страна да напусне Ювентус", разкри Алегри.

"Бианконерите" започват кампанията си в Серия "А" утре вечер с гостуване на Удинезе, като се очаква Роналдо да вземе участие в срещата, въпреки че не взе участие в последната контрола на тима в четвъртък.

Алегри заяви преди двубоя, че Ювентус стартира сезона, за да спечели всички трофеи и сподели, че ключът към триумф в "Скудето" е постоянството.

"Както всяка година Ювентус стартира, за да спечели всички трофеи. Ще вървим крачка по крачка, като ще се опитаме да спечелим първия мач в Удине. Ще бъде шампионат с много изравнени възможности и за да спечелим, не трябва да имаме ускорения от 100 км/ч и след това да караме с 30 км/ч, а да поддържаме постоянна скорост от 80-90 км/ч", обясни Макс Алегри.

Италианецът се завърна начело на Юве през това лято, след като през 2019 напусна клуба след пет последователни титли в "Калчото".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прожектират най-добрите филми с Тодор Колев по повод 82 години от рождението му
Прожектират най-добрите филми с Тодор Колев по повод 82 години от рождението му
Мая Манолова: Героите ни дават пример как човек може да се бори за България
Мая Манолова: Героите ни дават пример как човек може да се бори за България