НОВИНИ

Малки гости в БНТ

bnt avatar logo
от БНТ
17:24, 13.05.2022
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Днес в сградата на БНТ гостува група деца от столичната детска градина "Драгалевци". Те дойдоха по покана на водещите на сутрешния блок "Денят започва" Христина Христова и Симеон Иванов, за да се запознаят с магията на телевизията и да научат нови неща.

Придружена с песни и танци обиколката на децата заедно с техните учители днес беше с цел да видят какво се случва зад малкия екран.

Децата посетиха Студио 3, където им показаха цялата техника и се запознаха с големия екип от хора, необходими за направата на едно предаване.

Първо, както виждаме са изключително будни и активни. Минахме през прогнозата за времето, през основните планински курорти у нас както и през големите градове. Трябва да отбележа, че са много внимателни с техниката и камерите, с плазмите не ги пипат и не се катерят, каза Симеон Иванов, водещ на "Денят започва".

За някои от тях това е първото влизане в телевизията и вярвам, че тази магия, защото ние много често си казваме каква магия е телевизията, сме заразили много от тях и един ден си пожелавам някои от тях да бъдат и наши колеги, каза Христина Христова.

Работата в телевизията често, колкото е интересна, е толкова и отговорна. Въпреки това моменти като този си заслужават труда.

Сн. Десислава Кулелиева, БНТ

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стартира шестото издание на детския футболен турнир в памет на Иван Славков
Стартира шестото издание на детския футболен турнир в памет на Иван Славков
Сдружение "Свети Влас" ще връчи годишните си награди за тв журналистика
Сдружение "Свети Влас" ще връчи годишните си награди за тв журналистика