НОВИНИ

Мария Бакалова не успя да спечели "Златен глобус"

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
06:02, 01.03.2021
6494
Чете се за: 02:30 мин.
По света
Слушай новината

Мария Бакалова не успя да спечели "Златен глобус", но името ѝ беше споменато няколко пъти по време на церемонията. Българката беше сред номинираните за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл. Златни глобуси получи филмът "Борат 2", в който Бакалова участва. Саша Барън Коен получи "Златен глобус" за най-добра главна роля за изпълнението си във филма.

Вижте и още във видеото - разговор за церемонията с журналиста Николета Моралес.

"Борат 2" и "Земя на номади" са големите победители на 78-те награди "Златен глобус". Името на Мария Бакалова беше споменато специално. Българката беше номинирана в категорията за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл за участието си в "Борат". Звездна компания в тази категория ѝ правеха Кейт Хъдсън, Мишел Пфайфър и Аня Тейлър-Джой, както и Розамунд Пайк, която спечели наградата и поздрави специално Бакалова.

"Мария, поздравления за блясъка и смелостта", заяви Розамунд Пайк.

Саша Барън Коен, който получи "Златен глобус" за най-добър актьор във филмова комедия или мюзикъл за ролята си в "Борат 2", благодари на целия екип за куража.

"Този филм нямаше да бъде възможен без моя партньор, един нов талант, появил се от нищото и оказал се комедиен гений. Говоря, разбира се, за Руди Джулиани", заяви Саша Барън Коен.

Заради пандемията церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус" беше виртуална с водещи комедийните актриси Тина Фей и Ейми Полър. Те водиха от двете крайбрежия на Съединените щати - Ню Йорк и Бевърли Хилс, където и традиционно се провеждат наградите.

На 78-ата церемония на наградите "Златен глобус" присъстваха само абсолютно необходимият персонал, както и звездите, представящи наградените.

СНИМКА: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Заведенията отново отварят врати
Заведенията отново отварят врати
Превалявания от слаб дъжд и сняг днес
Превалявания от слаб дъжд и сняг днес