НОВИНИ

Мъж е с ампутиран крак и с опасност за живота, след като беше пометен от тир

мъж ампотиран крак опасност живота пометен тир
bnt avatar logo
от БНТ
07:18, 21.12.2023
Чете се за: 02:07 мин.
У нас
Слушай новината

48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от товарен автомобил, докато разговаря с полицаи на АМ "Тракия". Униформените били на мястото за друга катастрофа.

Общо седем души са пострадалите при двете пътните произшествия на АМ "Тракия" вчера. Всички те са приети в Спешно отделение, съобщи заместник-началникът на Спешно отделение д-р Димитър Бакалов.

От самокатастрофирала кола заради спукана гума в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишният шофьор на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на Спешна помощ - Пазарджик към УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив. 23-годишният му баща е с травма на гръден кош, а 25-годишният шофьор е с контузия на гръдния кош и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация, сподели д-р Бакалов.

48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от товарен автомобил, докато разговаря с полицаите дошли на мястото на първата катастрофа. Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен в отделение за интензивно лечение. Има опасност за живота му. Двамата полицаи, които са на 32 и 50 г., са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение, допълни още докторът.

Автор: Ангел Узунов

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Симеон Лепичев с 8 точки при успех на Мелия в Испания
Симеон Лепичев с 8 точки при успех на Мелия в Испания
Лекари в Пловдив масово поставят ваксини срещу морбили
Лекари в Пловдив масово поставят ваксини срещу морбили