НОВИНИ

Михайлов: България ще продължава да произвежда качествени вратари

михайлов българия продължава произвежда качествени вратари
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
17:17, 16.02.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, е убеден, че страната ни ще продължава да произвежда качествени вратари, както е било и досега. Това изрази бившият национален вратар в социалните мрежи.

По-рано днес Михайлов връчи лично дипломите на треньорите от Първа и Втора професионална лига и на всички национални отбори, завършили с успех първото издание на вратарския курс за УЕФА-лиценз в България.

Публикацията на Борислав Михайлов в социалните мрежи:

"За мен беше изключително удоволствие да връча днес дипломите на треньорите от Първа и Втора професионална лига и на всички национални отбори, завършили с успех първото издание на вратарския курс за УЕФА-лиценз в България.

Благодаря от сърце за специалния плакет, който Радостин Станев ми връчи от името на всички вратари по повод рождения ми ден!

Всички, които завършиха този първи курс за УЕФА-лиценз са изтъкнати вратари и отлични специалисти. Вярвам, че допълнителната квалификация ще им помогне да се реализират както в България, така и в чужбина. Убеден съм, че страната ни ще продължава да произвежда качествени вратари, както винаги е било.

Желая им успешна и активна работа за повишаване на нивото на българската вратарска школа!", написа президентът на БФС във Фейсбук.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия изтегля военни части от Крим, западът очаква доказателства
Русия изтегля военни части от Крим, западът очаква доказателства
Рашков няма опасения, че протестът на МВР ще застраши обществения ред
Рашков няма опасения, че протестът на МВР ще застраши обществения ред