НОВИНИ

Милош Крушчич: Цялото ни внимание е върху мачовете с Ботев за Купата

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БНР
14:24, 09.06.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Български футбол
милош крушчич цялото внимание мачовете ботев купата

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич очаква отбора да подходи интелигентно в търсене на добър резултат в първия полуфинал на турнира за Купата на България срещу Ботев (Пловдив).

"Червените" гостуват на базата в Коматево утре от 21.00 часа.

"Очаквам труден мач в сряда. Атмосферата в отбора е добра. Всички футболисти са здрави и на линия, с изключение на Рубен Пинто, който е наказан за натрупани жълти картони. Внимателно сме анализирали силните и слабите страни на Ботев", започна специалистът на виртуалната си пресконференция.

"Разбира се, че те имат качествени футболисти, сред които и Неделев. Цялото ни внимание е върху мачовете за Купата срещу Ботев, но провал е силно казано, ако не успеем да отстраним съперника. Настроени сме позитивно и ще дадем максимума от възможностите си. Ще търсим победата, но по интелигентен начин, мъдро, дисциплинирано, защото тук важен е резултатът. Няма да се хвърляме с главата надолу. Залогът е голям", коментира още Крушчич.

Сърбинът може да направи промени в състава в сравнение с шампионатния мач срещу Витоша в събота. Крушчич не изключи вариант Али Соу и Евандро да играят едновременно на терена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Черен спрей по звездата на Тръмп на Алеята на славата
Черен спрей по звездата на Тръмп на Алеята на славата
Прогноза: Цените на горивата ще вървят нагоре през лятото
Прогноза: Цените на горивата ще вървят нагоре през лятото