НОВИНИ

Младен Кръстаич: Имаме план за промяна

Младен Кръстаич
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:25, 26.03.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Селекционерът на българския национален отбор по футбол за мъже Младен Кръстаич заяви, че отборът е направил своите изводи след поражението от Черна гора и е готов за мача с Унгария.

България се изправя срещу Унгария във втората си евроквалификация за Евро 2024. Срещата ще бъде излъчена пряко по БНТ 1 и БНТ 3, както и на сайта https://bntnews.bg/sport. Студиото започва в 21:00 часа.

"Мачът срещу Черна гора бе тежък. Направихме своите изводи и се възстановихме. Подготвихме се за утрешния тежък мач. Съперникът е много добър тактически и физически. Имаме планове за промяна. Всеки треньор има план Б. Петко Христов получи удар. Ще видим дали ще бъде на разположения. Младите футболисти трябва да се борят за мястото си в отбора", заяви той на пресконференцията преди сблъсъка.

Неговият възпитаник Илия Груев заяви, че той и съотборниците му искат да върнат тима на победния път след поражението от Черна гора.

"Очаквам динамичен мач. Футболисти на Унгария играят в Бундеслигата. Ще е тежък мач. Това ще бъде най-тежкият ни съперник в последните пет мача. Трябва да се радваме за този мач, на този стадион. Точно за такива мачове играем футбол. Собослай е много добър футболист и играе всеки мач. Той има много голяма класа. Важното за нас е да играем нашия футбол. Трябва да се фокусираме върху нас. Жалко, че загубихме от Черна гора. Искаме да покажем, че можем. Най-важно е резултата. Ако победиш, никой няма да те пита как си го сторил. Трябва да се фокусираме върху играта, а не върху феновете", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бебе и неговият баща са сред загиналите от мощното торнадо в Мисисипи
Бебе и неговият баща са сред загиналите от мощното торнадо в Мисисипи
Нино Симеонов е шести на световното по вдигане на тежести за кадети в Албания
Нино Симеонов е шести на световното по вдигане на тежести за кадети в Албания