НОВИНИ

Новото попълнение в ЦСКА 1948 Диедри Куаси: Тук съм да отбелязвам голове и да покажа своите качества

Снимка: ФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
14:52, 05.02.2024
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Едно от новите попълнения в редиците на ЦСКА 1948 Диедри Куаси даде първото си интервю като футболист на "червените", в което говори за клубната телевизия.

Състезателят, който пристигна от втория тим на Монако, разкри, че не знае много за родната Първа лига, но е чувал, че е "трудно".

"Щастлив съм, исках да бъда тук. Чувствам се добре, а и имам приятел, който играе в България. Не познавам много добре първенството, но са ми казали, че е трудно. Сега ще видим на терена", заяви французинът.

"Научих много от престоя си в Монако. Най-вече това да играеш с ума си, да бъдеш професионалист. Научих много там, от играчите също", допълни той.

Младият нападател призна още, че харесва стила на Кристиано Ронало и добави, че пристига в България, за бележи голове и да покаже качествата си.

"Харесвам стила на много футболисти, бих отличил Кристиано Роналдо. Неймар също, Дидие Дрогба от Кот д'Ивоар и Еден Азар, макар че те вече не играят. На първо място бих сложил Кристиано Роналдо, заради неговия манталитет на игра. Той е изключително силен футболист, като за това е мой любимец", коментира роденият в Рен играч.

"Целта ми тук е да помогна на отбора, да се уча, да отбелязвам голове и да покажа своите качества", завърши Диедри Куаси.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ГЕРБ-СДС остава опозиция в София
ГЕРБ-СДС остава опозиция в София
Отменят противоепидемичните мерки в Хасково
Отменят противоепидемичните мерки в Хасково