НОВИНИ

От ЦСКА са поискали Георге Хаджи за треньор след поражението от ЧФР Клуж в Лига Европа

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:20, 02.03.2021
Чете се за: 00:33 мин.
Футбол
цска софия предложили георге хаджи поеме отбора есента

Офертата към легендарния румънски футболист от стадион "Български Армия" е дошла след загубата на "армейците" с 0:2 от шампиона на Румъния Клуж на старта на групите на Лига Европа през октомври миналата година.

Новината бе разкрита от генералният директор на Виторул Констанца Кристиан Биволару, който разкри за интерес към Хаджи от още няколко клуба.

"Миналата година имаше предложения за Джика Хаджи. Едно от тях беше от Русия, едно от Румъния. Предлагаха му също да оглави софийския ЦСКА, но не се стигна до споразумение", сподели Биволару пред медиите в северната ни съседка.

Понастоящем живата легенда на румънския футбол, Георге Хаджи е единствено собственик на Виторул, след като беше треньор на клуба в продължение на шест сезона между 2014 и 2020 година.

В своята треньорска кариера бившият футболист на Реал Мадрид и Барселона е ръководил още отборите на Стяуа (Букурещ), Поли Тимишоара, Бурсаспор и на два пъти Галатасарай. За кратко в началото на века Хаджи е бил начело и на националният отбор на Румъния.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът Борисов инспектира "Струма" и тунел "Железница"
Премиерът Борисов инспектира "Струма" и тунел "Железница"
"Алфа Рисърч": Висока вероятност за шест и дори седемпартиен парламент
"Алфа Рисърч": Висока вероятност за шест и дори седемпартиен парламент