НОВИНИ

От Левски пуснаха в предварителна продажба билетите за реванша с Локо (Пд)

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:03, 17.06.2020
Чете се за: 01:34 мин.
Български футбол
левски пуснаха предварителна продажба билетите реванша локо

Ръководството на ПФК Левски съобщи на клубния си сайт, че билетите за реванша с Локомотив (Пловдив) от турнира за Купата на България са пуснати в предварителна продажба.

Двубоят е идният вторник от 20:30 ч. на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“

Ето и цялото изявление на "синия" тим:

"Уважаеми привърженици,

Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 г. от Министерството на младежта и спорта, с която се разрешава присъствие на публика на мачовете от първенството на Първа лига и турнира за Купата на България при заетост до 50 % от капацитета на стадиона, на срещата реванш от 1/2-финалите в турнира за Купата на България между „Левски“ и „Локомотив“ (Пловдив) на 23 юни, вторник от 20:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ се пускат в свободна продажба билети за Сектор Б (10 лв.), Сектор В (15 лв.) и Сектор Г (10 лв.). Входните талони ще се продават в системата на Eventim, в официалния магазин на ПФК „Левски“ и касата пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и онлайн – ТУК!

На двубоя с „Локомотив“ (Пловдив) могат да присъстват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. при следните условия:

От днес 17 юни до 19 юни притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на ПФК Левски и касата пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ с работно време от 10:00 до 19:14 часа.

Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ присъствие на стадиона в указания срок няма да имат запазено място за мача с Локомотив, а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

От "синия" клуб призовават притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата с „Локомотив“ (Пловдив) да заявят своя отказ на тел. +35928477958 или на e-mail club@levski.bg най-късно до 23:59 часа на 19 юни чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Oт Левски обръщат внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата с Локомотив (Пловдив).

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 2780 зрители.

При изчерпване на допустимия капацитет притежателите на абонаментни карти за сектор „А“ ще бъдат пренасочвани към сектор „В“.

Влизането на стадиона ще става при строго спазване на обозначения на Вашия билет вход.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „Б“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 2907 зрители.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 1942 зрители.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „Г“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 1250 зрители.

Временно е преустановена продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г.

Билети за привържениците на гостуващия тим се продават в мрежата на Eventim, а в деня на мача на касата на Сектор „Г“ два часа преди началото на срещата. Цената на входните талони ще бъде 10 лв."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Млечният път – дом на извънземни. Истината е някъде там
Млечният път – дом на извънземни. Истината е някъде там
Разследват 9 години назад за престъпления за замърсяването на Варненското езеро
Разследват 9 години назад за престъпления за замърсяването на Варненското езеро