НОВИНИ

Отборите от Първа лига отправиха коледните си пожелания към своите привърженици

отборите първа лига отправиха коледните пожелания своите привърженици
bnt avatar logo
от БНТ
13:20, 25.12.2023
Чете се за: 03:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Навръх Рождество всичките 16 отбора от родната футболна Първа лига използваха своите страници в социалните мрежи, за да отбележат Коледа, както и да отправят своите пожелания към привържениците, които разбира се бяха свързани с едно по-успешно представяне през следващата година.

"В навечерието на Бъдни Вечер и Рождество Христово ПФК Черно море ви пожелава много здраве, любов и топлина в семействата. Да сте благословени с цялото щастие и успех, които заслужавате! Нека магията на Коледа не напуска дома ви цяла година! Нека любимите ви хора да са винаги около вас и в живота ви да цари здраве, щастие и просперитет! Мечтайте силно, покорявайте смело, ценете времето с любимите си хора и грабете от красотите на живота с пълни шепи. Весела Коледа, "моряци"!, написаха от временния лидер в българското първенство Черно море.

"Нека в тихата и свята Коледна нощ радостта и щастието бъдат с всички Вас! ПФК Лудогорец ви пожелава здраве и благополучие на всички свои фенове през Новата година", обърнаха се към своите фенове от шампиона Лудогорец.

"Честито Рождество Христово! Желаем ви вяра. Нека всеки я намери, когато най-силно има нужда от нея", написаха от ЦСКА.

"Скъпи левскари, честито Рождество Христово! С настъпването на най-светлия християнски празник, искаме да се обърнем към вас с пожеланието за благоденствие и много здраве за всички, които обичате. Благодарим ви, че през всеки миг от изминаващата 2023 година бяхте близо до любимия си клуб. Предстоят нови битки, които убедени сме ще спечелим заедно! Благодарим на всички, свързани с Левски. Поклон пред ветераните на клуба и адмирации към всички партньори за коректното отношение и успешната работа. Пожелаваме успех на всички клубове и ползотворна съвместна работа в името на българския футбол. На всички привърженици на любимата игра пожелаваме по-щастлива и изпълнена с успехи нова година!", пожелаха си от Левски.

"Армейци, нека коледните и новогодишните празници донесат мир и светлина в душите ви. Бъдете, здрави, щастливи и благословени. Обичайте и бъдете обичани. Весели празници и ЧЕСТита Коледа!", написаха пък от ЦСКА 1948.

Привържениците на Ботев Пловдив пък бяха поздравени лично от собственика на клуба Антон Зингаревич, който им обеща, че любимият им клуб "съвсем скоро ще се намеси в битката за върха в българския футбол".

"ПФК Локомотив Пловдив поздравява всички привърженици на отбора със светлия празник Рождество Христово Отправяме пожелания за много светлина в душите, здраве, късмет и щастие! Весела Коледа!", написаха от градския съперник Локомотив Пловдив.

Всички останали отбори в Първа лига използваха Рождество Христово, за да пожеалят здраве, щастие и благополучие на своите фенове, както и да празнуват успехи на футболния клуб през следващата 2024-а година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лица на БНТ с жестомимичен поздрав към зрителите
Лица на БНТ с жестомимичен поздрав към зрителите
Колко бебета проплакаха в святата нощ във Варна?
Колко бебета проплакаха в святата нощ във Варна?