НОВИНИ

"Отровното трио": ДПС лиши Борисов от последното му алиби за оставане на власт

отровното трио дпс лиши борисов последното алиби оставане власт
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:23, 31.08.2020
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност и на целия български народ, че корумпираното правителство, ръководено от Бойко Борисов, трябва да подаде оставка, днес по-умният от съдружниците във властта лиши Бойко Методиев Борисов от последното му алиби за оставане на власт. След смяната на министри, безпринципното раздаване на пари, опитите за насилие върху гражданите, последният шанс за задържане във властта след изявлението на ДПС, вече не съществува.

Това заявиха от т.нар. "Отровно трио" - проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян след кратката пресконференция на ДПС по повод внесения законопроект за нова конституция от ГЕРБ и процедурата по свикване на Велико Народно събрание.

"Ние не се доверяваме на мафиотското управление до окончателната и бърза оставка на правителството и съставянето на служебен кабинет, гарантиращ честно и прозрачно провеждане на изборите. Протестите продължават, както и всенароднoто въстание на 2 септември остава", заявяват от "Отровното трио".

Бабикян, Минеков и Хаджигенов подчертават, че 2 септември е "чудесна дата, на която самотният диктатор може да се оттегли, за да можем на 6 септември да празнуваме Съединението на България. Не се отказваме от нито едно наше искане. Битката продължава. Ние гражданите сме новото начало в обществения живот на България".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Парламентът на Япония може да утвърди новия премиер на 16 септември
Парламентът на Япония може да утвърди новия премиер на 16 септември
Борова гора пламна над Карлово
Борова гора пламна над Карлово