НОВИНИ

ПФК Черно море настоява за извинение от страна на Лудогорец заради отправените обиди към старши треньора им Илиан Илиев

пфк черно море отбелязва 110 години създаването
bnt avatar logo
от БНТ
15:01, 14.03.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ПФК Черно Море настоява за извинение от страна на Лудогорец заради отправените обиди към старши треньора на варненци Илиан Илиев в декларация на управата на шампионите от вчера.

"Ръководството на ПФК Черно Море настоява лицето от ПФК Лудогорец, написало вчера, изключително грозните, тежки и несъстоятелни обидни квалификации, да се извини на нашия треньор Илиан Илиев.

Футболният клуб Черно море е създаден в духа и традициите на българската армия. Изконни ценности на армията ни са чест, дух и мъжество. Такива са ценностите и в нашия клуб. „Моряците“ сме едно голямо семейство и се подкрепяме. Всяко едно черноморско сърце ще бъде защитено от нас. Безспорно, такъв е треньорът ни – Илиан Илиев! Той е човек, който милее за емблемата на клуба ни. Длъжни сме да застанем зад него и да го подкрепим.

По време на изказването си след мача, нашият треньор с нищо не обиди съперника. Проблем на ПФК Лудогорец е, ако те са се припознали в думите му. Да наричаш човек, който е постигнал толкова много във футбола, който е бил част от европейския шампион Бенфика, който е играл за нашата страна на Световно първенство „лидер на мрънкачите в българския футбол“ и да показваш безсилие, намеквайки за ръста му… това е грозно, непристойно поведение. Не отива на клуб, който има претенциите да е сред водещите в България, който редовно играе в групова фаза на европейски клубни турнири. Къде е европейското ви поведение, господа?! Ако има морал, чест и достойнство, лицето от ПФК Лудогорец незабавно да се извини на нашия треньор!", се казва в изявлението на черноморци.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Възстановено е движението по АМ "Марица" след катастрофата между два тира
Възстановено е движението по АМ "Марица" след катастрофата между два тира
Адриан Андреев се класира за втория кръг на Чалънджър в Унгария
Адриан Андреев се класира за втория кръг на "Чалънджър" в Унгария