НОВИНИ

Серхио Рамос: Гордея се с нашия национален отбор!

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:22, 07.07.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
серхио рамос гордея нашия национален отбор
Слушай новината

Рекордьорът по мачове за националния отбор на Испания Серхио Рамос определи като "тъжно и несправедливо" отпадането на "Ла Фурия Роха" на УЕФА Евро 2020.

Както знаете, снощи испанците загубиха с 2:4 след изпълнение на дузпи в 1/2 финалите на Европейското първенство от Италия и така за първи път в своята история бяха елиминирани на крачка от финала на еврошампионат.

Определено драматичния развой на срещата е донесъл разочарование у Рамос, защото ето какво написа бранителят в Туитър минути след финала.

"Тъжно и несправедливо. Не е възможно да отпаднем така, но вие развълнувахте цялата страна и я накарахте да диша с вас. Горд съм с нашия национален отбор!"

35-годишният доскорошен играч на Реал Мадрид има 180 срещи зад гърба си с националната фланелка, което го прави рекордьор по този показател.

Рамос обаче остана извън избраниците на Луис Енрике за Евро 2020, тъй като селекционерът прецени, че защитникът не се намира в оптимална форма заради контузията в бедрения мускул, която го остави извън терена за дълъг период през изминалия сезон.

В знак на уважение, нито един от играчите на Испания не реши да играе с №15, който по традиция се носи именно от Серхио Рамос

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Осигуряват достъпна среда за хора с увреждания в 46 сгради
Осигуряват достъпна среда за хора с увреждания в 46 сгради
Министър Петков: Новият Надзорен съвет на ББР е вписан
Министър Петков: Новият Надзорен съвет на ББР е вписан