НОВИНИ

Тодор Неделев ще остане една седмица за наблюдение в болницата в Тбилиси

Тодор Неделев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:45, 11.06.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национал Тодор Неделев, който пострада тежко при катастрофата, която "лъвовете" претърпяха вчера в Тбилиси, ще остане най-малко една седмица под наблюдение в болницата в грузинската столица, предаде репортерът на БНТ Стефан Георгиев.

Футболистът на Ботев Пловдив беше опериран успешно рано тази сутрин, като манипулацията е била извършена със съгласието на неговите родители.

По думи на доктора на националния ни отбор Бисер Бочев Неделев ще остане под наблюдение в следващите седем до десет дни. Заместник изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов пък е споделил, че футболистът ще има нужда от 3 - 4 месеца, за да се възстанови напълно след инцидента.

Междувременно, нашият пратеник в Тбилиси Стефан Георгиев разкри, че в тунела, в който се е случил инцидента с националите ни е имало и друга катастрофа, а причината и за двете е била несъобразената скорост в комбинация с дъждовното време и лошото състояние на пътната настилка.

За щастие, всички останали играчи на "лъвовете" са добре, като се очаква в следобедните часове да проведат и официалната си тренировка преди двубоя от Лигата на нациите срещу Грузия утре вечер, разказа още Стефан Георгиев.

Към този момент от нашия лагер възнамеряват да излязат по план за утрешния двубой, който е с начален час 19.00 българско време и ще бъде предаван на живо в ефира на БНТ.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДКК внесе сигнал в прокуратурата срещу бившия директор на Кинтекс - Александър Михайлов
ДКК внесе сигнал в прокуратурата срещу бившия директор на Кинтекс - Александър Михайлов
Редица български клубове с пожелания към Тодор Неделев
Редица български клубове с пожелания към Тодор Неделев