НОВИНИ

В Байерн искат да спечелят 30-ата титла още във вторник

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БНР
11:57, 15.06.2020
Чете се за: 00:35 мин.
Европейски футбол
байерн искат спечелят ата титла вторник

Треньорът на Байерн Ханзи Флик призова своите възпитаници да довършат работата във вторник и да си осигурят титлата в Бундеслигата, като вземат гостуването си на Вердер в Бремен.

Баварците имат нужда от още един успех в оставащите три кръга от сезона, за да си осигурят осма поредна и общо рекордна 30-та шампионска титла, като те могат да сторят това още във вторник вечерта при визитата си на борещия се оцеляване Вердер, където помощник треньор е Илия Груев..

"Искаме да си свършим работата във вторник. Това е нашата цел. Намираме се в страхотна форма и искаме да продължим победната си серия. Нашата цел е да спечелим в Байерн и да си подпечатаме титлата", коментира Флик, който замени Нико Ковач начело на тима през ноември.

В момента Байерн се намира в серия от 12 поредни победи във всички турнири. "Искаме да се върнем от Бремен с титлата", заяви и халфът на шампионите Леон Горецка. Баварците са спечелили последните си 12 мача срещу Вердер в Бремен, а в първата среща в Мюнхен през този сезон разбиха съперника си с 6:1.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преразказът за 7 клас: "Задача с много неизвестни" на братя Мормареви
Преразказът за 7 клас: "Задача с много неизвестни" на братя Мормареви
Белгия, Германия и Швейцария отварят границите си
Белгия, Германия и Швейцария отварят границите си