НОВИНИ

Валери Божинов поздрави Камбуров и заяви: Ще продължа да се уча от теб

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:10, 28.12.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
валери божинов поздрави камбуров продължа уча теб
Слушай новината

Валери Божинов използва своя профил в Инстаграм, за да поздрави голмайстор №1 в историята на българското първенство Мартин Камбуров, който снощи организира специално събитие, с което отбеляза подобряването на рекорда на Петър Жеков.

Самият Божинов не успя да присъства на празненството в Пловдив, но във видео обръщението си поздрави 41-годишния нападател на Берое за постижението му и допълни, че ще продължи да се учи от него.

"Камбуракис, 256, приятелю, поздравления. Не спирай да ни радваш както нас, така и твоето семейство и всички привърженици на българския футбол. Това е един голям успех за българския футбол и най-вече за феновете на всички отбори, за които си играл. Продължавай и не спирай. Показа и доказа, че възрастта няма граници. Има можещи и неможещи в този живот и най-вече във футбола. За мене лично ти си много голям пример. Уча се от тебе и ще продължа да го правя, да играя. Възрастта няма граници независимо дали си на 40, на 30 или на 45. Когато се чувстваш добре, когато си във форма, имаш желание, амбиции и цели, възрастта не играе. Радвам се, щастлив съм, че те познавам. Съжалявам, че не успях да присъствам на това голямо събитие в твоя чест. Обещал съм ти, че като си дойда задължително ще те поздравя лично. Жив и здрав, весели празници. Продължавай и не спирай да играеш, приятелю. Ти си пример за всички млади футболисти и не само, пример си най-вече за мен", сподели във видеото Божинов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Конте подкрепи ежедневните тестове във Висшата лига
Конте подкрепи ежедневните тестове във Висшата лига
Нетс останаха на върха на Изток след успех срещу ЛА Клипърс
Нетс останаха на върха на Изток след успех срещу ЛА Клипърс