НОВИНИ

Вики Томова стартира убедително в Белград

bnt avatar logo
от Калоян Николов
16:16, 30.06.2020
Чете се за: 00:33 мин.
Тенис
вики томова стартира убедително белград

Виктория Томова се наложи с 6:1, 6:1 над Тияна Сретенович в среща от демонстративния турнир по тенис на червени кортове в Белград, организиран от Академията на Янко Типсаревич.

Българката не срещна никакви трудности срещу 15-годишната представителка на домакините и победи за по-малко от един час в първия си двубой от Група "С".

В турнира участват общо 20 тенисистки, които са разделени в четири групи. В Група "С" са още Лина Гьорческа (Северна Македония), Мариана Дражич (Хърватия) и Джемре Анюл (Турция), която е следващата съперничка на 25-годишната Томова.

Вчера с успех в турнира започна и Изабелла Шиникова. Националката на България за "Фед Къп" надделя убедително над Барбара Бонич (Сърбия) с 6:2, 6:0 за малко повече от час в първия си мач от Група "D" на надпреварата, в която играят още Наталия Костич (Сърбия), Нефиса Берберович (Босна и Херцеговина) и Бояна Клинцов (Швейцария).

Следващата среща на софиянката от групата е днес срещу Клинцов. Ани Вангелова пък ще играе в Група "А", като стартира днес срещу Ивана Йорович (Сърбия).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ниски добиви на пшеница в Добричко
Ниски добиви на пшеница в Добричко
Делото за убийството на Жоро-Плъха тръгва отново
Делото за убийството на Жоро-Плъха тръгва отново