НОВИНИ

Виктория Георгиева с втори онлайн концерт тази вечер

Милена Кирова
от Милена Кирова
12:34, 11.04.2020
Чете се за: 00:46 мин.
Култура

Българският представител на "Евровизия" 2021-а - Виктория с втори онлайн концерт тази вечер. Началото му е точно в 20:00 часа. Младата певица ще изпълни свои песни и световни хитове, а меломаните могат да го гледат на живо в официалната фейсбук страница на Виктория.

Музиката от разстояние с послание и емоция - Виктория е готова за своя втори онлайн концерт.

Виктория Георгиева - български представител на "Евровизия" 2021: Смятам, че точно в тази ситуация хората имат нужда от такива събития да се случват дори и онлайн. Просто те имат нужда от хубава музика. Това ти носи някак си топлина в душата, настроение ти носи дори. И ние артистите имаме такава задача да творим и да правим хората щастливи малко или много.

Христо Нейчев - музикант: Смятам, че всички ние по време на криза, а и не само, имаме нужда от душевно захранване.

Уникални аранжименти на любими песни - това обещава Виктория. Чело, цигулка, китара, баскитара и пиано ще засилят емоциата й.

Виктория Георгиева - български представител на "Евровизия" 2021: На репетициите на мен ми се дорева няколко пъти, така като слушах колко красиво звучи всичко.

Христо Нейчев - музикант: Подготвили сме интересни песни. Песни, които са много близко до звука на Вики и до нещата, които тя харесва, тя обича да прави. Също така и нейните авторски песни.

Тази вечер - 20 часа - Виктория на живо с любими песни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
50 години от излитането на "Аполо 13"
50 години от излитането на "Аполо 13"
Дезинфекцират около храмовете в София
Дезинфекцират около храмовете в София