НОВИНИ

Виктория ще представлява България и на "Евровизия" 2021

bnt avatar logo
от БНТ
10:00, 21.03.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Още

Виктория ще бъде нашият представител на "Евровизия" догодина и сме много щастливи да обявим тази новина днес. Това съобщи в "Денят започва" с Георги Любенов Геновева Христова, изпълнителен продуцент на българското участие в "Евровизия" от страна на Ligna Group.

Очаква се да обявят точните дати и месец за провеждането на конкуса догодина, след като провеждането на "Евровизия" 2020 беше отменено заради пандемоята с коронавируса по цял свят.

Виктория, изпълнител: Честно казано, го очаквах, защото виждах накъде вървят нещата. Най-болно ми е, че не ни позволяват да изпълняваме същата песен, защото аз исках целия свят да я види. Тя носи послание.

Песента има над 2 млн. гледания в Youtube, гледа се в много стрийминг платформи, заяви още Геновева Христова.

Изключително трудно е било решението за отмяна на конкурса в Европейския съвет по радио и телевизия, коментира и продуцентът от страна на БНТ Йоана Левиева.

На 28 март, в 20 ч, на сайта на "Евровизия" ще се излъчи онлайн концерт на Виктория, който всички зрители могат да гледат от вкъщи.

Младата изпълнителка отправи призив за спазване на мерките срещу разпространението на коронавирус, като заяви, че е важно в този момент да си останем вкъщи, докато отмине опасността, за да може после отново да се върнем към обичайния си живот.

Вижте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
9 са починалите от COVID-19 в Турция
9 са починалите от COVID-19 в Турция
5.6 по Рихтер в Гърция
5.6 по Рихтер в Гърция