Ясен Петров за БНТ: Винаги слагам по някоя хитринка

от БНТ
21:39, 08.09.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
ясен петров бнт винаги слагам някоя хитринка
Слушай новината

Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров беше много доволен от изразителния успех с 4:1 над Грузия в приятелски мач на стадион „Васил Левски“ в София.

„Доволен съм, видяхте 9 нови човека в стартовия състав, бяха много ефективни днес. Искам да ги похваля в старанието. Не помня от колко време не сме вкарвали 4 гола. Съжалявам, че допуснахме един. Имахме 2-3 ситуации, в които още можехме да реализираме. Нека да сме затруднени. Видяхте, че играем в много сгъстен цикъл. Правим ротации и се радвам, че има избор, нека сме затруднени в това отношение“, каза наставникът.

Ясен Петров уточни, че ще продължи да играе с четирима играчи в защита.

„Обикновено българинът казва, че грузинците са слаб отбор, за мен те също имаха своите шансове, но ние реагирахме добре. Те си бяха отбор, който също търсеше да отбележи. Това е изразителна победа и трябва да се отбележи. Те се опитаха да ни изненадата с тактическа схема“, уточни Петров.

„Надявам се да продължим в същия стил. Винаги слагам по някоя хитринка, но най-важен е колективът и настроението“, завърши Ясен Петров.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Боби Михайлов: Не съдът, а една жена е решила набързо за Конгреса
Боби Михайлов: Не съдът, а една жена е решила набързо за Конгреса
Френското правителство наема хакери в отговор на кибератаките
Френското правителство наема хакери в отговор на кибератаките