НОВИНИ

12-годишен е ръководител на местен предизборен щаб на Доналд Тръмп

12-годишно момче е действащият ръководител на местния щаб на президентската кампания на Доналд Тръмп в предградие на Денвър, щата Колорадо. Цялото семейство на младия Уестън Имер са поддръжници на републиканския кандидат за президент и майка му е преотстъпила ръководното място в местния щаб до началото на учебната година.

bnt avatar logo
от БНТ
12:13, 24.08.2016
Чете се за: 00:45 мин.
По света

Политическите амбиции на Уестън не се ограничават само до участието му в кампанията на Тръмп.

Уестън Имер: Целта ми е да стана президент през 2040 година. Тогава ще мога да се кандидатирам. Мечтая си за това, откакто съм на пет години.

Младият поддръжник на Републиканската партия дори вече е решил кой ще бъде неговият първи заместник - внукът на Доналд Тръмп му изглежда като най-подходящ кандидат.

Уестън Имер: Ако Барън Тръмп гледа това, много ще се радвам той да ми е вицепрезидент. Би било страхотно. Имер - Тръмп 2040!
;

Към момента отговорностите на Уестън към местния щаб на Доналд Тръмп се ограничават до това да организира доброволци и да разпространява рекламни материали на републиканския кандидат за президент. Ексцентричният милиардер е фаворит на амбициозния младеж от самото начало на президентската кампания.

Уестън Имер: Харесвам го от самото начало. Той говори това, което хората искат да чуят, и не е политически коректен. Когато говоря с поддръжници на Хилари, винаги ги питам биха ли й поверили ядрените кодове. Та тя може да каже "добре, натиснете копчето!".

Малката роля на Уестън в кампанията на Тръмп вече му е донесла сценични изяви на редица предизборни събирания на републиканския кандидат в Денвър. Кампанията на милиардера обаче е далеч от крайната си цел в щата Колорадо, където към момента Тръмп изостава от Хилари Клинтън с повече от десет процента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зрители на БНТ изказват съболезнования за загубата на Митко Цонев
Зрители на БНТ изказват съболезнования за загубата на Митко Цонев
Ислямска държава обстрелва турска територия от Сирия
"Ислямска държава" обстрелва турска територия от Сирия