НОВИНИ

​Адел се завърна триумфално на сцената в Лос Анджелис

Адел омагьоса както феновете си, така и колеги и знаменитости в Лос Анджелис, на първия си концерт в Калифорния от четири години. Британската суперзвезда обяви концерта в сряда, като билетите бяха предложени на хора от района, регистрирани на сайта ѝ.

bnt avatar logo
от БТА
21:32, 14.02.2016
Чете се за: 00:43 мин.
Още
​адел завърна триумфално сцената лос анджелис

Щастливците чуха стари и нови хитове в залата "Уилтърн". Сред публиката бяха знаменитости като Дженифър Лорънс, Уди Харелсън, Том Ханкс, Ема Стоун, Кейти Пери и Орландо Блум, Роби Уилямс.

Телевизионният водещ и приятел на Адел Джеймс Кордън я представи на сцената. Тя започна концерта си с новия си глобален хит "Hello". Адел говореше с публиката между песните, извини се за цената на билетите от 50 долара, като каза, че е искала да са по-евтини.

Преди последната песен Адел покани феновете си да изпеят "Hello", като взе смартфон от хората зад кулисите, за да снима публиката. Тя приключи концерта с хита си от 2011 г. "Rolling in the Deep". Присъствалите на концерта знаменитости веднага похвалиха Адел в социалните мрежи. "Адел. Какво шоу. Какъв глас. Каква жена. Какъв изпълнител. Каква вечер! Благодаря ти. " - написа в Туитър Том Ханкс.

"Знаех, че ще разтърсиш "Уилтърн" момиче" - написа Лейди Гага. Адел ще пее на церемонията за наградите "Грами" в Лос Анджелис на 15 февруари. Турнето й започва в Белфаст на 1 март. Адел е на корицата на февруарския брой на сп. "Вог", като разказва , че се е вдъхновила от "Спайс гърлс" и колко променена се чувства след раждането на сина си Анджело през 2012 г. Тя изглежда зашеметяващо в серията от снимки в дизайнерски тоалети.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Папата ще отслужи литургия на открито пред хиляди богомолци в Мексико
​Папата ще отслужи литургия на открито пред хиляди богомолци в Мексико
Най-голямото барбекю за Трифон Зарезан в Ямбол
Най-голямото барбекю за Трифон Зарезан в Ямбол